Finans og forsikring

Finansiering

Importservicebil as løser finansieringen for deg enkelt ved gunstige finansieringsmuligheter som utvidet billån, leasing eller restverdilån.

Billån – er et vanlig annuitetslån, noe som innebærer like store månedsinnbetalinger under hele lånets løpetid (forutsatt et stabilt rentenivå). En slik løsning gir deg en jevn kostnad som gjør det lett å holde oversikt over din privatøkonomi. Det eneste som endrer seg, er fordelingen mellom renter og avdrag. I begynnelsen av låneperioden vil rentedelen være stor, men den vil avta utover i låneperioden. 28% av renteutgiftene er fradragsberettiget i din selvangivelse. Har du en ordnet økonomi, holder din bil som sikkerhet for lånet. Hos oss får du svar på minuttet. I banken må du vente på lånetilsagn.

Utvidet Billån – er et billån med utvidet løpetid opp til 10 år. Ved å utvide løpetiden på billånet, kan man redusere de månedlige lånekostnadene man har på bilen.

Leasing – For næringsdrivende er leasing en finansieringsform som kan tilpasses selskapets inntekter, og kan trekkes fra som en kostnad i regnskapet. Leasingfinansiering binder ikke opp selskapets kapital og belaster derfor ikke dine lånemuligheter. Bilholdskostnadene blir også lettere å budsjettere. Velger du Leasing står finansieringsselskapet som eier av bilen, men du som leietaker har disposisjonsretten. Leasingleien beregnes ut i fra ditt definerte behov for kjørelengde og leieperiode. Normal leieperiode er 36 måneder.

Forsikring

12 Pluss+

For nye biler og brukte biler inntil 6 år

Nedre aldersgrense for hovedbruker er 22 år
Sikrer deg lav pris i 12 måneder.

12 Pluss+ – En av markedets aller beste bilforsikringer i 12 mnd

Les mer om forsikringen 12 Pluss+

36 Pluss+

For nye biler og brukte biler inntil 6 år

Nedre aldersgrense for hovedbruker er 22 år
Ved skadefri kjøring vil forsikringsprisen maksimalt øke med 5% pr år

– En av markedets aller beste bilforsikringer, 3 års prisgaranti

Les mer om forsikringen 36 PLuss+

Våre samarbeidspartnere

haugen regnskap logo